Op zoek naar industriele inrichting?

industriele inrichting
Industrieel interieur ideeën inspiratie thestylebox.nl.
Om meer robuustheid aan het interieur toe te voegen om die industriële sfeer te bereiken, zien we elementen zoals een grove bakstenen muur, de constructie van een ruimte zoals stalen of houten balken óf een stoere giet- of betonnen vloer terugkomen. Hierdoor krijgt een lichte ruimte meer contrast en vormt het een eenheid met de industriële inrichting.
industriele inrichting
De guide voor een industriële inrichting MAN MAN.
Living De guide voor een industriële inrichting. Vrijwel niks is zo mannelijk als een woning met een industriële stijl. Het grote voordeel aan een industrieel interieur is dat je dit heel makkelijk kan combineren met andere stijlen. Het is dus zeker mogelijk om een industriële sfeer in je huis te brengen, zonder het gevoel te hebben dat je in een fabriek woont.
lampentoppers.nl
KARWEI Industrieel interieur: tips en trends.
En als je de meubels gaat uitkiezen voor een industriële inrichting, dan zijn met name strakke stoelen, tafels en soortgelijke industriële meubels de juiste keuze! Vind op de Wooninspiratie pagina van KARWEI allerlei tips en trends rondom de industriële inrichting.
industriele inrichting
Stoer wonen! 13 Tips inspiratie voor een industrieel interieur.
Met een paar simpele accessoires kan er al snel wat warmte toegevoegd worden aan een ruimte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van licht zorg voor zacht en warm licht. Dit geeft meteen een hele andere sfeer aan een zaal of ruimte. Ook is het van belang om hier en daar wat kleur toe te voegen aan het interieur. Dit kan met wat kussentjes, kleden of een kleurtje op de muur. Houd het hier wel simpel, en maak het niet te bont. Maar ook is er warmte toe te voegen door middel van fijne, zachte materialen, zoals een mooi schapenvacht op een fauteuil, of koeienhuid op de vloer. 7 IN THE PICTURE. Een industrieel interieur staat eigenlijk vol met unieke, stoere eyecatchers. Sommige items zijn zulke blikvangers dat ze eigenlijk een een geheel artikel aan ze kunnen wijdden. Daarom showen wij je hier een aantal unieke industriële eyecatchers waarmee je wellicht goede inspiratie op kunt doen! 8 EEN INDUSTRIËLE HAARD. Maak je interieur helemaal af met een mooie haard in industriële stijl als je de ruimte er voor hebt.
industriele inrichting
Een stoere en industriële inrichting - Woon Online.
Een stoere en industriële inrichting. Reacties uitgeschakeld voor Een stoere en industriële inrichting. Zodra je een woning industrieel wilt inrichten, moet je met veel zaken rekening houden. Een industrieel design is de trend van dit moment. Er zijn er momenteel velen die, als ze hun woning gaan inrichten, niet genoeg kunnen krijgen van een industrieel design.
industriele inrichting
5 tips om jouw industriële interieur niet kil over te laten komen HomeDeco.nl.
Warme, neutrale kleuren. Wil je kleur toevoegen aan een industrieel interieur, dan kan je het beste kiezen voor warme neutrale kleuren als bruin en oranje. Deze tinten matchen namelijk goed met hout en zwart, wat je vaak terug ziet in een industriële inrichting.
industriele inrichting
Landelijk industrieel interieur: zo creëer je een stoere én warme look.
Heb je een romantisch landelijk interieur dat je graag wat stoerder wil maken? Stijl het geheel dan af met industriële hanglampen en stoere accessoires. Heb jij een landelijk industrieel interieur en gun je ons 'een' kijkje in de keuken' '?
Hoe creëer je een industrieel interieur? Blog Directlampen.nl.
Tegenwoordig zie je veel gietvloeren, dat geeft een industriele aanblik. Strakke lijnen en minimalisme. De industriele woonstijl laat zich kenmerken door zijn eenvoud, strakke lijnen en is minimalistisch. Zet je huis dus niet vol met verschillende soorten meubels, maar ga voor grote gebaren.

Contacteer ons